Cara nak dapatkan Buffered Earning dari Cik Nuffnag !

Salam semue kupu-kupu malam.... eh?? kupu2 malam? hihii.. graw jer ye.. jgn mare... hihii...
hah, entri kali nie cam nek kan semangat korang kan nak bace :D law betol an ckap, sile angkat laktop ! hehee..
dah2.. merapek ape an nie kan mlm2.. jom tgk tips yg an nak bg nieh...

Firstly :
korang kenelah rajin2 wat post entri.. law wat post entri sminggu sekali ke, sebulan satu kali, susah la nk dapat BE dr nuffnag.. nti law leh, wat post entri sehari 5 entri, leh? xbohong nieh.. law korang rajin wat entri, mesti ramai yg akan singgah blog korang.. :)

Secondly :
korang law nk post entri, post la biar yg berfaedah... elakkan post bende2 yg negatif.. contohnye, post entri kutuk-mengutuk ke.. senang kate, orang pown menyampah nk bace blog korang.. an xmaksudkan korang taw.. hihiii.. cer bykkan info yg berfaedah.. ok, senangkan ?

Next :
rajin2 kan lah blogwalking.. maksud an kat snie, bile korang da jenguk atau menyinggah ke blog orang len, korang perlu lah tinggalkan jejak kat blog orang tuh kat shoutbox, post comment ker, cbox ker... nie menampakkan korang dah tgk blog die... mesti mereka akan menghargai korang n turut tgk blog korang ;)

Lastly : 
last sekali...... ok, rajin2 kan diri tuk berhubung ngan nuffnag.. ngan erti kate len, dekatkan blog korang ngan cik nuffnag.. bile keadaan camnie, mesti cik nuffnag juge rajin nk bg BE kat korang !

ha, camnew? senang jer kan syarat nye? jom try ! walaupown an still xdapatkan BE dr cik nuffnag, an akan try, try n try sampai leh dapat even xthu g bile kite leh dapat kan... kite xleh putus ase !
huhuuu.. jom ikot tips2 kat atas ;)

2 comments:

leakedknowledge said...

err aku igt ni lebih kpd cmne nk naik kn traffik blog bkn guideline utk dptkan BE..ak igtkan hang nk share guideline nuff cmne diorg buat pemilihan utk diberi BE..apa2pon nice sharing

p/s: mohon disable captcha utk memudahkan org komen :)

Nuraihan Kassim said...

Leakedknowledge, nk tanye.. pasal p/s awk tuh.. disable captcha.. nk wat camnew yer? cek xfaham laa...