Jom Vote Blogger Comey nieh : LyssaFaizureen :)

Salam korang.. aiii mat mlm.. eh mlm ker? dah 12.08 pagi dah nieh... hihii.. okkk.. skrg an nak ajak korang vote lyssa.. korang semue mesti kenal kan lyssa nieh.. :) yg xkenal lagi or new blogger.. leh klik link an bg nieh tuk direct ke blog lyssa... http://www.lyssasecret.com/  hah? vote tuk pew?? wat pengetahuan korang, lyssa berjaye menjadik Top 5 lam Levi's Curve ID Blogger Award ! tahniah tuk lyssa.. Kecik2 tp serbe boleh.. kagum ngan die :) 

Let's start.. mai ikot care nk vote . . . .

1) Korang wajib p link kat sebelah nieh --> http://www.eh.com.my/levis-curve-id-blogger-award-undi

2) Haaa, then korang tekan LOGIN HERE.. cam pic kat bwah nieh :


3) Register dlu taw..


4) Pas dah tekan register, nti korang kene isi maklumat yg die nak.. nti korang isi la.. n then, pas register successfully, korang p emel korang, n korang akan jumpew cam nie :


5) korang tekan CLICK HERE ( yg ank panah tunjuk )..
6) Then, korang login balek, gune email yg korang register td tuh..
7) Tekan name LYSSA, and tekan VOTE !

Huh, siap dah.. senang kan? ape lagi ? cepat vote lyssa ! vote ari2 taw.. tarikh tutup 31 julai 2012.. korang xkene byar pown law vote nieh.. malah leh dapat voucher law terpilih ! 

Mai pakat mai vote lyssa comel tuh ^_^

6 comments:

Cioccolato World said...

dieya terjah blog kamu dari entri lyssa, dan follow kamu juga

http://www.dieyaworld.com/2012/07/jom-rajinkan-diri-vote-lyssa.html

jom nak hadiah dari dieya?
http://www.dieyaworld.com/2012/07/dieya-nak-bagi-hadiah.html

Nuraihan Kassim said...

Thankz dieya :) slaam perkenalan yer.. bwu jer jap td singgah ke blog kamu :)

sare ared said...

vote vote!

http://funnyzoneads.blogspot.com/2012/07/vote-for-up-trafic-n-win-rm300woaa-o.html

singgah sini sambil follow u

selamat menyambut bulan ramadan ^_^'

★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ said...

Jom tengok koleksi GIVEAWAY yg sudah yaya join . Alang2 , join la sekali . Hadiahnya konfem buat korang tak pejam2 mata . Jom serbu !!!

http://yayalarhsecret.blogspot.com/2012/07/ramadhan-yang-dipenuhi-dengan-giveaway.html

Nuraihan Kassim said...

Sare Ared : thankz ye singgah n follow cnie :) salam ramadhan kembali...

Nuraihan Kassim said...

Yaya : ai :) yep2 nk g serbu nieh :)