Klik sini kalau anda rasa anda suka duit ^_^

Salam 1 Malaysia..

Samat ptg wat reader yg comel2 :)

Mesti korang semue terpikir2 or keliru ngan tajuk an wat kan.. Actually, an nak promote kat korang tentg SAYS.COM.. mungkin korang da thu lame bende nie tp lom join g.. ape g nak tggu.. ramai da join bende nie.. pada yg masih xthu lagi, sambung bace nie.. an bru je join bende nie bru 2 minggu.. da leh dapat byk duet.. 2 pown an jap2 rajin promote, jap2 xrajin nk promote.. bg blogger lak, says lebih menguntungkan jike dibandingkan ngan nuffnag.. nie buktinye :







Memang la sikit kan... tp lame2 leh jadi bukit... sorang klik, leh dapat 20 sen.. 20 sen? skitnye ?? nanti dlu.. cube korang fkir eh.. law 100 orang klik, kitew da leh dapat RM20.. hah.. byk gak tuh.. dr 20 sen ke Rm20.. 

Teramat mudah tuk masuk bende nie.. xperlukan duet n rajin sikit je.. duet masuk.. syok kan? Bile da daftar, FREE RM5 taw ! xtipu.. :D

nak join ke xnk eh? korang, peluang depan mate jgn dipersiakan.. dengan duet yg korang dapat, nti mane tahu leh back up duet kawen korang nti.. ade duet, mcam2 leh dapat.. hihiii.. 

Saya nak join ! tp mcam mane ? mai an ajar care nak daftar n camne nk dapatkan duet tuh.. gerakkan mate korang ke bawah sedikit.. hehee.. 

Cara - cara nak daftar :

1) Sign Up dlu..




2) Isi maklumat yg diperlukan..




3) Pas da sign up, korang kene verify kat emel dulu utk aktifkan akaun says korang :)


4) Pas tuh, korang masuk balek says, korang tgk kat belah atas, ade perkataan "SPECIAL".. nmpk kan?


5) Tengok gambar kat bawah nie, korang akan jumpe iklan2 nie.. pas tuh, korang tekan salah satu iklan yg ade tulis RM.. xkisah la RM5 ke RM10 ke.. pastikan yg da tulis complete tuh, xpayah share g.. coz law korang share pown, duet xkan masuk..



6) Next, korang tekan iklan tuh.. nti timbul camnie :


7) Bile korang tekan broadcast tuh, korang akan dapat link..

link dalam line merah tuh..

8) haa.. pas tuh korang share la link tuh kat fb ke, emel ke, twitter ke.. blog lagi la boleh kan.. wat la ayat yg power n kreatif supaye kwn2 korang berminat nak tekan link tuh... :)

Kelebihan daftar says.com :

1) Xperlukan modal
2) Daftar je, terus dapat RM5
3) Senang2 duet masuk law org klik iklan yg kite share
4) Sesuai utk mereka yg mencari duet poket/duet lebih
5) Duet tuk kawen ke.. hihii 

Ok, skrg da thu kan care2 nak daftar? Ape tggu lagi KLIK SINI ! tuk daftar  !!!

*Law xfaham gak, jgn segan silu tanye di komen entry kat bawah nie ye ^_^



2 comments:

Tamar Muda said...

wah..siap ada entry pasal ni... skrang susah nak share kt fb.. dowg dah block SAY... ada cara lain x?

Nuraihan Kassim said...

Tamar Muda : heheee.. nak kumpul duet punye pasal la nie sanggup wat entry.. haa.. tuh la fb da block says.. tp skrg da boleh da.. :)