Terharu : TQVM sukakartun23




Salam :)


Ptg nie an nak wat satu entry khas tuk sukakartun23 :D 

bcOz...  an terharu sgt coz die sudi letak blog an kat blog die.. g satu, sukakartun23 selalu mai jenguk blog an.. kire pe 'nyaport' tetap an laa... hihiii... ayat xleh bla la an nie.. penyapot.. law cari kat kamus dewan, gerenti xjumpe2 ! huhuu.. 

nie bukti die letakkan blog an kat blog sukakartun23 :



ok korang.. da terlanjur bace entry an nie, korang lawat la plak blog sukakarton23 niehhh :)  jgn lupe follow sukakartun23 ^_^ 

wokey.... an xmau ckap panjang2.. thu korang akan boring kan.. hukhukk..  



6 comments:

sukakartun said...

wah ada entri pasal blog saya..time kasih banyak2..hehe..saya akan terus sokong blog ni sbb blog ni boleh bantu saya utk improve bi..oh my english!!!hahah

Nuraihan Kassim said...

hehehe.. ok2.. an akan try update selalu i like english nie.. byk g nk update... nie baru suku je.. :)

jannet lee said...

macam menarik post yang dibuat.. lagi menarik jika ejaannya penuh dan memperkayakan BAHASA MELAYU yang diCINTAI, janganlah terpengaruh dengan budaya SMS yang sememangnya meringkaskan... blog adalah santai dan tidak sepatutnya terburu-buru untuk menaip kata-kata sebaik mungkin.. sekadar saranan untuk memperkasakan BAHASA, Bahasa Jiwa Bangsa.

nasir hamzah said...

salam cik An.. Apa kabo harap sehat le hedaknya. hehe..

wah beruntung lah Cik An ya, sebab ada yg sokong. mudah2 blog cik An terus maju ya..

Nuraihan Kassim said...

Jannet lee : thankz for ur advise.. memang betul ape yg dikatekan oleh awak.. tp sy rase, bahase sy tidak lah terlalu sukar utk difahami.. masing2 ade hak tersendiri utk menggayekannye.. by the way, sy akan cube perbetulkan ape yg salah :) TQ.

Nuraihan Kassim said...

Nasir hamzah : owhh NH.. hheee.. thankz sudi singgah ke blog cik an yg xseberape nie.. masih byk yg perlu di perbaiki.. huhu.. 2 laa.. terharu ade owg support :)